lørdag 24. april 2010

elsker'æ herfra til jupiter 400 ganger tur-retur.. igjen sitter jeg som stolt storesøster til en lillesøster av den helt spesielle slagsen, og den ganske eksepsjonelle lillesøster har bursdag i dag; Mine beste ønsker i din retning, lille snysk!

Jeg har tenkt på deg hver eneste dag gjennom året som fikk sin uventede vri, mars 2009 - da mamma døde kort tid etter at hun fikk påvist kreft, og fikk de fleste av oss til å møte både døden, mennesket i oss og alle nyansene ved det å være til, enten vi ville det eller ikke. Gjennom de tyngste stundene viste du styrkene jeg vet at du alltid har hatt i deg, og som på mange måter, ikke bare har vokst frem på solskinnsdager, men også de dagene du har blitt konfrontert med det å leve med en familiesituasjon utenom det vanlige.  

..du ble konfrontert med de tingene vi før var så redde for men nå vet hva dreier seg om, tidlig og uforberedt; jeg vet ikke egentlig hvem av oss som egentlig er "størst" 

All bagasjen du har fått har du båret med stolthet. Du har alltid vært den varmeste , mest omgjengelige, omtenksomme og smilende av oss to. Nettopp derfor har du også fått tildelt en større oppgave som du, kanskje til din forargelse av og til, bærer med deg her i livet - jeg skjønner at det ikke alltid er lett å ty til smilet, men du gjør det likevel og det er derfor jeg beundrer deg; etter de siste tretten måneders prøvelser må jeg si at jeg gir deg karakteren meget i utførelse, stil og utholdenhet.Du er mitt lille overmenneske, Bethina.


 Jeg vil  takke deg for alle ordene du har brodert mine storesøstertanker med, 

Jeg elsker deg - Du er meg nærmest, alltid.

2 kommentarer:

 1. Fra lillesøster Beth;
  Gråter mange tårer for oss og mamma nå.
  Du vet du er aller best. Den som noen gang prøver å si no annet,kan komme til meg så skal de få høre alt det fantastiske jeg kan si om deg.

  Du tar bedre vare på meg enn noen andre.

  Elsker deg herifra til jupiter og tilbake igjen 400 ganger jeg også.

  Du er min sortefugl. Min storesøster. Den stjerna som skinner for meg når ingen andre vil.

  Du er og blir mitt alt. <3

  SvarSlett
 2. - søsterbånd skal man ikke kimse ad - vi er flinke til å holde det tett & forsterke år etter år!

  [smil]

  SvarSlett