lørdag 27. mars 2010

baby du er ensaaaaaaam

Tittelvalg: et lite innfall av panisk frustrasjon (nærmere bestemt et utdrag fra en sangtekst fremført under danske X-faktor. hvorfor X-faktor? dansk kusine på besøk. kun derfor)

Uansett. (I dag har jeg sett for meg så mange ting jeg kan gjøre, og jeg kom til å tenke på det faktum at det ikke er så lenge siden jeg faktisk lærte meg å svømme. Har til og med funnet kriseløsninger om jeg ikke kommer inn på forfatterstudier, og alternativene er ikke så krisete som de kan høres ut som heller.

Vil egentlig påstå at jeg har havnet i et bedre hjørne igjen. Fint å kunne reflektere litt fritt over ting igjen, og få renere speilinger tilbake)

Er forresten inne i trettiniende minuttet av earth hour nå. Koselig med stearinlys i kåken selv om pappa hele tiden påpeker at ikke alle i denne gudsforlatte dalen har gjort det samme mens han kliner nesa mot vindusrutene og speider ut i.. ja, mørket. Jeg mistenker ham for å være redd for å ikke være som alle andre akkurat nå. Det synes jeg er litt trist, men så smiler jeg til ham gjennom stearinlysmørket og så spiser vi is og alt går bra igjen.

Her er forresten et overredigert bilde av en haiplansje jeg fant på Dramatikkens Hus i Oslo.Her er et annet, men det samme:


Om det finnes noen snille mennesker der ute med gratis bilderedigeringsprogram til meg må du/dere gjerne ta kontakt.

Ha en finfin lørdag!

3 kommentarer:

  1. Du kan låne PS E 8'n min.
    Den er lisensiert for 3 - tre forskjellige PCer, men foreløpig bare installert på én. Sender'n sammen med kvikklunsjen. :)

    SvarSlett
  2. Eirin; takk for forslag!

    SpiderHelge; du er den snilleste!

    SvarSlett