søndag 13. desember 2009

bursda'

Overveldet av fryktelig mange gratulasjoner (hurra for facebook, selv den som føler seg ganske ensom får egoet og humøret foret gjennom bursdagspåminneren) i dag. Merker jeg setter umåtelig stor pris på sånt, det gjør det nesten stas å fylle år, selv om jeg alltid har følt sånt litt pinlig. Uansett, en oppsummering kan vel fremskrives:

Igår ble det fajitastårn på Bryggerikjelleren med Elisabeth. Ja, riktig. Tårn; Et fantastisk påfunn der man kan dandere alt på fajitasen selv så det ser pent, pyntelig og spisbart ut. Det var det forøvrig også, såpass at det kun ble kaffe til dessert. Deretter gikk turen til Krem - knappe ti meter nedenfor for å få på noen glass med alkohol. Vi tok to, hevet hatten og vraltet mot Felix for å observere tilstandene. Etter et raskt overblikk og utallige knuff og puff i siden bestemte vi oss for å dra tilbake til Krem. Til akkurat samme bordet. Der satt vi resten av kvelden, senere akkompagnert av Shamsa og noen rare mennesker ved siden av som ville involvere seg. Det var to andre i lokalet som også fylte år. Dessuten ble det stor ståhei da Shamsa innrømmet at hun ikke visste hvor gammel hun er. Vi brukte kanskje 30 minutter på å overbevise henne om at hun er 22, fortsatt - og dét, etter at hun plaget en dørvakt som ble helt satt ut, antageligvis i tvil om hun var seriøs eller ei, da hun spurte om han kunne fortelle henne hvor gammel hun var. Vi fant også ut at det sannelig ikke skal så mye til for å sette ut folk på sidebordet (hvilket vi da selvfølgelig gjorde til gangs) at svarte lokaler kan være romantiske selv uten romantikk, at vibber kan sendes uten at man er tilstede i lokalet. Og så snakket vi om alt annet enn kjærlighet.

Men jeg har vært murmel til de klare minusgrader i dag.

Dagen har bestått i å kreke seg inn i dusjen, spise en bit kylling, hyggelig samvær med Elisabeth og vakre Johanna Marie (74!) på park-kafeen der jeg ble servert gulrotkake med et fiffig oransje bær på, guttekjærlighet, kaffe og cola. Dramagruppa på skolen hadde også fremføring i dag, til de overtrøttes store begeistring. Nynorsk høres kun bra ut når man kan det. Da Amina kom tilbake fikk jeg en råsa ballong og to grassalt svære stykker brownies. Med hånda på hjertet, jeg elsker det, men orker ikke. Dietten i dag har bestått av, ja;

Yogurt, en pepperkakeboks, karameller, en pakke extra delight, kylling, is, gulrotkake, guttekjærlighet, cola, kakao og .. fire biter betongtung brownie. What a birthday! Det er nesten så jeg har vært tilbake på en av de fine barnebursdager i dag.

Og til alle som har gratulert, ringt, tenkt på meg, gitt en klem eller gjort det lille ekstra, tusen hjertelig takk!

Og fnys til farsan som ikke sendte kort engang.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar